Voordat u bestelt

Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd wordt over ons aanbod. Door middel van muziekbeschrijvingen, niveau indicaties, geluidsfragmenten en inkijkexemplaren proberen wij u daarbij zo goed mogelijk te helpen.

Maar ook de wetten en plichten die gelden voor het kopen en gebruiken van bladmuziek, zijn van groot belang. Op deze pagina proberen wij u een duidelijk inzicht te geven in de belangrijkste daarvan. Daarnaast kunt u uiteraard onze algemene voorwaarden nalezen.

Gebruik van bladmuziek
Arrangeren en componeren is arbeidsintensief en specialistisch werk, geef daarom deze muziek niet door aan anderen, opdat er steeds weer nieuw werk wordt gemaakt door componisten en arrangeurs. Dirigenten dienen er rekening mee te houden dat een muziekwerk voor slechts één (1) vereniging gebruikt mag worden!
Openbaar gebruik van bladmuziek
Voor het openbaar maken van muziek, bijvoorbeeld door middel van liveoptredens, dient via Buma een vergoeding betaald te worden. Het verveelvoudigen (op beeld- of geluidsdragers) van muziek voor openbaar gebruik, is niet toegestaan zonder het verkrijgen van toestemming van Stemra.
Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden), maar exclusief verzendkosten. Standaard wordt uw bestelling per TNT-post geleverd en worden op uw factuur de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht (ook buiten Nederland). Als u het bestelde zelf op wilt halen, dient u dat bij de bestelling aan te geven. N.B. Alle bestellingen van €25,- of meer, verzenden wij gratis.
Orkestbundels
Bij de bestelling van een muziekstuk voor accordeonorkest, geldt een minimale afname van twee stuks per partij. Uitgezonderd: Synthesizer en Slagwerk etc. indien aanwezig. Het is altijd mogelijk om afzonderlijke partijen na te bestellen, als u ook de betreffende bundel heeft gekocht. Hiervoor kunt u dit overzicht gebruiken.
Accorda Musica is gehouden aan de Wet Op de Vaste Boekenprijs. Kortingen worden niet gegeven, de werken zijn reeds zeer scherp geprijsd!