Voordat u bestelt

Belangrijk om te weten

Voordat u bestelt

Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd wordt over ons aanbod. Door middel van muziekbeschrijvingen, niveau indicaties, geluidsfragmenten en inkijkexemplaren proberen wij u daarbij zo goed mogelijk te helpen.

Maar ook de wetten en plichten die gelden voor het kopen en gebruiken van bladmuziek, zijn van groot belang. Op deze pagina proberen wij u een duidelijk inzicht te geven in de belangrijkste daarvan. Daarnaast kunt u uiteraard onze algemene voorwaarden nalezen.

Gola
N

GEBRUIK VAN BLADMUZIEK

Arrangeren en componeren is arbeidsintensief en specialistisch werk, geef daarom deze muziek niet door aan anderen, opdat er steeds weer nieuw werk wordt gemaakt door componisten en arrangeurs. Dirigenten dienen er rekening mee te houden dat een muziekwerk voor slechts één (1) vereniging gebruikt mag worden!

OPENBAAR GEBRUIK VAN BLADMUZIEK

Voor het openbaar maken van muziek, bijvoorbeeld door middel van liveoptredens, dient via Buma een vergoeding betaald te worden. Het verveelvoudigen (op beeld- of geluidsdragers) van muziek voor openbaar gebruik, is niet toegestaan zonder het verkrijgen van toestemming van Stemra.

PRIJZEN

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden), maar exclusief eventuele verzendkosten. Bij voorkeur wordt uw bestelling in digitale vorm aangeleverd. Voor fysieke bladmuziek, wordt uw bestelling per PostNL geleverd en worden werkelijke verzendkosten in rekening gebracht (ook buiten Nederland). Als u het bestelde zelf op wilt halen, dient u dat bij de bestelling aan te geven.

Accorda Musica is gehouden aan de Wet Op de Vaste Boekenprijs. Kortingen worden niet gegeven, de werken zijn reeds zeer scherp geprijsd!

Neem een kijkje op onze site of zoek contact voor meer informatie. U kunt altijd een beroep doen op onze kennis en grote voorliefde voor het accordeon.

– Adri Valenkamp
Accorda Musica