25 nov

Aankondiging van vernieuwde website 2020

Het is nog even wachten… maar er wordt op dit moment hard gewerkt aan een volledig vernieuwde website! We hebben daarvoor dan ook goed geluisterd naar ontvangen feedback. Voor de vaste bezoeker zal het misschien wennen zijn, maar wij proberen het u met deze aanpassing nog gemakkelijker te maken.

Houd de website in de gaten, op korte termijn zullen wij de verwachtte ingangsdatum kunnen melden.

Vriendelijke groet,
Adri Valenkamp

02 nov

25% KORTING op uw digitale bladmuziek

Ondank onze voorliefde voor bladmuziek op papier, zien wij dat de verhouding van het afdrukken en verzenden van muziek ten opzichte van digitaal versturen steeds verder uit balans raakt. Daarnaast maken dit digitale tijdperk en ook de Corona maatregelen dat digitale bladmuziek meer en meer de norm wordt.

Uiteraard willen wij u hiervan laten profiteren, met een voordeel van 25% korting op de bundelprijs! Onze website doet dit nog niet automatisch, dus neem gerust contact op om de korting vast te stellen en door te berekenen in de totaalprijs.

13 mei

GRATIS verzending vanaf €25

Het maakt niet uit wat u bestelt, alle bestellingen* van € 25 of meer, verzenden wij gratis!
N.B. Zie ook ons nieuwsbericht over digitaal verzenden; digitale bladmuziek wordt meer en meer de norm. Als u hiervoor kiest, bieden wij u een korting aan van 25% op de bundelprijs!

*Op dit moment alleen geldig voor fysieke verzendingen in Nederland